первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Біг для всіх 2021

Пробіг відбувся і час підвести підсумки.
 
Головне - 19! років поспіль група однодумців на ентузіазмі тягне цю ношу.
 
Так - трохи набридло, так - трохи втомилися. Але! Недарма в назві нашого клубу присутнє слово "стаєр" Вимотуючі дистанції - наш улюблений вид активного відпочинку. Так що, будемо рухатися далі, тим більше що з нами багато років пліч-о-пліч ідуть партнери, волонтери і просто шанувальники пробігу. Тягнемо цю ношу разом.

 

Другий рік поспіль падає кількісний склад бігунів. Причому, просів дуже добре. В два рази. Важко сказати про причини, але тенденція по всій країні. Менше стало людей в залах, менше на пробігах. Ковід ?! Можливо.
 
 
 
Втратили в кількості, не впали в якості. Намагаємося з кожним роком поліпшити свою інфраструктуру щось докуповуючи. Набагато це завдяки вашим стартовим внескам. Спасибі.
 
 
 
 
 
 
На відміну від трейл "Западня" пробіг не вабить грошовими призами швидких бігунів. Та певно не в грошах щастя. Результати в цьому році були агонь. Терровскіе каші ?! Молоко від "корівкі" в подарунок ?! Що змушує бігти так швидко і боротися за призи? Цілком можливо що лише спортивний азарт.
 
 
 
 
 
 
 
На 10км у чоловіків виграв первомаец Сєдих Кирил з результатом 32.44. Не пам'ятаю статистику рекордів, але так швидко давно не бігали у нас.
 
 
16 річний Віталік Альохін зробив вітер ставши третім 35.46 Ще два первомайцям вибігли з сорок хвилин Матющенко Андрій 38.41 Тиняков Роман 39.39
 
 
 
 
Любительський рівень зростає і це радує. Не в останню чергу це завдяки пробігу.
 
 
 
 
В молодшій віковій категорії у дівчаток на 5 км дистанції була найжорстокіша боротьба серед Петренко Ренатой (13років) і Глагольевой Анжелікою (12років). Дві секунди розділили суперниць. Результати гідні найсильніших бігунів країни цього віку.
 
 
 
Третю призерку зазначу так само. Десятирічна Анфіса Шпортко. Зовсім скоро буде ще спекотніше у нас на забігах.
 
 
Другий рік даємо старт для людей с обмеженою рухливостью. Вже приїжджають з сусідніх громад.
 
 
 
Входить в традицію забіг з мером. Це чудово. Тому що мер спортивний і тому що зайвий раз виходячи з кабінету він особисто переконується як потрібно старанніше працювати над вирішенням однієї з головною проблем міста.
 
 
Захід завжди виглядати більш привабливим коли є спонсори і партнери. Вдячні їм за довгі роки співпраці. Частування і призи від них не залишилися непоміченими. Висловіть подяку при нагоді. Їм буде приємно.
 
 
 
Рухаємося. Наступний рік двадцятий. Обов'язково приходьте, відсвяткуємо разом.
 

При підтримки Голови громади Бакшеева Н.Н.

 

Головний спонсор

Спонсори

 

Партнери

 

 

Результати

Фото альбом

 

 

 

Comments:

Последнее обновление 01.10.21 23:34