первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Трейл "Западня" 2023

Гарна штука трейл. Все можна на нього списати організаторам.

Мокро, сухо, глибоко чи трави дуже багато - ну так це ж трейл! Дороги погані, ногу чи голову зломав на трасі - ну так це ж трейл, ми попереджували про можливості! Це не біг вулицями міста, це для невибагливих бігунів.

І це єдині бігові змагання які більш менш якісно можна провести в нашій громаді.

Дякуємо всім хто долучився до цього свята.


 

Звичайно, і це має стати гарною традицією, в першу чергу треба дякувати ЗСУ. І не тільки словами.
С зібраних коштів 6000 грн перевели підрозділу нашого одноклубника Козирева Євгена.


Перед стартом, партнер заходу благодійний фонд Dolonky-ua у співпраці з Первомайською міською радою передали черговий бандеромобіль нашим захисникам.


Тільки так разом переможемо. Тому постійно намагаємось донатити тим хто нас захищає. Це найменша ціна за наше спокійне життя.



До слова, в забігу на 21км взяли участь чотири хлопці з ЗСУ. Участь для них була безплатною. Всім, хто проводить якісь івенти, гадаю теж треба зробити це традицією.

Загалом, на стартовій лінії було 93 учасники.
Подобається, що географія їх теж шириться. Крім вже традиційних харків'ян, враження від трейлу поїхали до Хмельницького, Києва, Одеси, Люботина. Чекаємо розголосу по сарафанному радіо.
Виявились нові бігуни з Лозової. Не всі виїхали значить. Будемо знов налагоджувати зв'язки.




Нагадаю, що кожен рік маршрут біжимо у зворотну сторону. Тим самим уникаємо тотальної одноманітності та сподіваємось на ваше бажання пробігти трасу хоча б два рази для порівняння.



 

Місцеві дачники в більшості доброзичливо ставляться до пробігу. Пам'ятають про нього, чекають, підтримують.
Звичайно є і дикуни. Таких одиниці, а можливо тільки один. Знов в цьому році розмітку зірвав хтось на складному перехресті. Ми були до цього готові. Спеціально побіг туди відразу після старту та все відновив.


 

Нарешті знов старт збігся з цвітінням акації. Якщо ви не бігли на всі гроші, могли насолодитися не тільки краєвидами, а й ароматом.

 

Взагалі, з цвітінням трав співпало добре. Весна у всій красі. 



Дивиться який у нас фотограф. За ради ваших гарних фото не гидує разом лізти в болото.


А ще, робить фото з різних локацій, а не в режимі вебкамери. Спритний. Мабуть, у нього водій, що возе по дистанції. Таких операторів на змаганнях майже і не буває. А Западня має (трохи натякаємо на рівень))

 

Як вам спостерігачі?

 

Янголи охоронці теж контролюють ситуацію. 



Робив розклад переможців. Майже всіх вгадав.

Віталик Альохін в одну хвіртку в третє виграв довгу дистанцію.

 

Казав боятися Розумного Гліба, хоч він і малий. І малий всім старшим авторитетам показав, хто тут кращий. Хоча тут добряче допомогла увага на трасі. Не заблукав як інші, біг по розмітці. Біжіть, радіє що суперники попали в западню.



Майже всі призові місця залишились за місцевими. Приємно, бо показник, що швидко бігати ми вміємо.



Поїли, годували всіх на фініші до не схочу. Дякуючи нашим партнерам, можемо це робити не соромлячись за продукт. Все дуже їстівне.


Переможемо русню, зробимо свято ще кращим. Сподіваємось, це буде вже наступного року. Плануйте, кінець весни Западня 2024. На тому ж місці в той самий час.


Фото альбом

+ ще один

Протокол

 

Головний спонсор

Партнери

 

 

Comments:

Последнее обновление 11.10.23 11:22