первомайский харьковская область

Первомайский Харьковская область

Попільна трейл 2021

 Бренд Popilna Trail в спортивному житті  нашого краю з’явився якось спонтанно.  Десь на початку квітня ми випадково зустрілись з директоркою Біляївського клубу і вона запропонувала мені провести щось спортивне в свято Перемоги, після офіційного мітінгу.

 В мене думки зароїлись, але дуже повільно. Бо що там спортивне  у нас на селі можна провести, щоб усі бачили та кожний бажаючий міг взяти участь? Звісно – лише щось пов’язано з бігом. А бігать у нас можна тільки в поля. Тому і виникла ідея з поведенням трейлу. Бо точно знав, що буду мати підтримку зі сторони місцевої бігової спільноти.

Час плинув, 9 квітня на сессії Біляївської сільської ради був створений спортивний орган громади – Біляївський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", який мені запропонували очолити. І тепер вже проведення спортивного заходу на честь свята Перемоги стало посадовим обов’язком.

Тому на думки почали накладатись вже конкретні справи: вибір концепції заходу, неймінг, брендінг, кошторис, Регламент, Наказ, презентація, реєстрація и т.д.

З часом стало зрозуміло, що трейл - вже окрема тема в святкуванні. Тому час і місце проведення відокремились від мітінгу та Біляївського клубу.

Стартово-фінішною локацією було обрано двір Біляївського НВК. Бо там після ремонтів вже досить яскраво, затишно та фотогенічно. Від негоди та холоду можна було сховатись в будівлі школи

Хто не знає, але історія Слобожанського дуатлону починалась саме во дворі Біляївської школи. Але зараз той двір не впізнати, в кращу сторону.

Щоб мати хоч якусь уяву скільки нас буде (бо це ж новий проект) була відкрита електрона реєстрація. Скажу зразу – це сильно полегшило мені життя. Гадаю, попередня електрона реєстрація  стане нормой на івенти, які  буде проводити Біляївський «Спорт для всіх» або спортклуб.

Погода, як завжди, трохи внесла корективи. Але в день свята майже всі зареєстровані приїхали в Біляївку побігати по долині річки Попільна в районі ії витоків.

Бігунам було запропоновано три дистанції: 2, 6 та 12 км. Самі маленьки з батьками побігли по вулицям Біляївки 2 км. Їх було зовсім небагато, але саме вони першими розкоркували фінішний створ Попільна трейлу

Інші згодом відправились бігати в долину річки Попільна.

Біля Суданки шляхи бігунів на 6 та 12 км розійшлись. Хтось відправився на фініш, а хтось побіг далі за пригодами

Правда, той хто біг 12 км, набігали трохи більше запланованого. Бо який той трейл, якщо гарна розмітка. Тому вони побачили трохи більше, чим було розмічена дистанція.

Але згодом всі благополучно фінішували.

У забігу прийняли участь 59 осіб:
- дистанція 12 км – 30 учасників;
- дистанція 6 км – 24 учасники;
- дистанція 2 км – 5 учасників.
 
Вік учасників: наймолодший учасник забігу - 2020 року народження, а найстарший учасник - 1973 року народження. Географія учасників: м. Первомайський, м. Лозова, с. Веселе, сел. Біляївка, с.Берека, сел. Докучаєвське, м. Харків.
На обслуговуванні заходу біли задіяні 7 волонтерів.
 
Переможці Попільна трейл - 6 км
Чоловіки:
1. Харченко Павло (Харків)
2. Кудрявцев Артем (Первомайський)
3. Кішинський Олександр (Первомайський)
 
Жінки:
1. Глагольєва Анжеліка (Первомайський)
2. Шпортко Анфіса (Первомайський)
3. Чесніченко Кіра (Первомайський)
 
Переможці Попільна трейл - 12 км
Чоловіки:
1. Альохін Віталій (Первомайський)
2. Лишенко Олександр (Первомайський)
3. Лактіонов Ілля (Первомайський)
 
Жінки:
1. Петренко Рената (Первомайський)
2. Криволапчук Еліна (Первомайський)
3. Анпілогова Тетяна (Первомайський)

Але абсолютними переможцями стали у цей день всі хто не злякався холоду, багнюки та просто ліні, приїхав та пробіг на шану Дня перемоги над нацизмом. Пам'ятаємо. Перемагаємо.

Холоднючий вітер в цей день зробив дуже доречним  на фініші гарячий чай з булочками від Біляївської хлібопекарні  та… супчиком від ТМ GO.TO.VO.

Офіційний фотоальбом Попільна трейл 2021

Фотографії з фінішу 

Фінішний протокол Popilna Trail 2021

Ну і не забувайте що  в кінці травня буде Западня трейл в Первомайському

Спонсорами та партнерам першого Попільна трейлу в Біляївці виступили:

Панов Євген©травень,2021

Comments:

Последнее обновление 11.05.21 15:46