первомайский харьковская область

Первомайский Харьковская область

Западня 2022

По перше. Цьогорічна Западня стала можлива лише завдяки героїзму ЗСУ. Хтось віддавав своє життя поки ми бігали, і це треба не тільки розуміти, але і залишити у своїй голові назавжди. Героям Слава!
По друге, сами учасники зробили цей старт. Багато хто ставив під сумнів розумність та безпеку заходу, але ті, хто знайшов в себе відчайдушність та мужність взяти участь тепер можуть все життя цим пишатися. Так, це був перший і поки ще єдиний живий старт в прифронтовому місці. Хто біг довгу дистанцію сповна відчув близькість фронту. Бо канонада у Балаклійському напрямку була в цей день особливо потужна.

Без винятку, історична спортивна подія для Слобожанщини. Дякуємо вам за участь.

 



Так, кількість бігунів була далека від рекордної, але на два більше чим на першому трейлі. Так що можна сказати починаємо не зовсім з нуля. 82 учасники було.


Воєнний час змушував викручуватись. Залишили тільки дві дистанції, ще й з тогорічним маршрутом. Як і передбачалось, це був тільки плюс.

 

Ще плюс, це старт наприкінці весни. Природа в цей час завжди тішить око.

 

Дощу було замало, тому р.Берека труднощів при переправі не викликала. Хоча як завжди драйву додала.


З розміткою зовсім було весело. В останню добу вішали, щоб не позривали, но, не допомогло. Пильні дачники запобігли "ворожим дрг" знайти шлях до секретних об'єктів (своїх помідорних плантацій) зірвавши ленту, та бравурно доклавши про це в місцевих говнопабліках. Комусь прийшлось пробігти на пару-трійку км.більше, но це, вважаю лише на користь здоров'ю.


Дуже пощастило з погодою. Була суто бігова. Ще й дощ додав вражень.

 

Забули табло поставити. Винних вже не знайдеш)

 

Замість традиційних медалей були мілітаризовані. Ще й не всім дісталося, бо ту частину що була розіграли в лотерею.


Ангар наразі не дуже спортивна арена, но й тут викрутилися. Місця вистачило всім. Навіть лежачих.


З харчуванням навіть переборщили. Хот-догами годувати на фініші навіть мейджори собі не дозволяють.



І де ми себе перевершили так це в нагородженні. Мало того що були гроші, ще й відразу, ще й налом, так ще й більші чим у минулий рік. За це подяка головному спонсору Ліхачовському елеватору. Приємно підтримати тих хто постійно тренується.

 

Хтозна-як воно життя буде тривати, але ми надалі будемо намагатися проводити свої спортивні заходи. Слідкуйте за анонсами. Бо "Слобожанський дуатлон" вже не за горами.

Ще раз дякуємо всім хто був з нами.

Фото альбом

 

 

Головний спонсор

Партнери

 

Протокол змагання

Comments:

Последнее обновление 02.10.22 20:11