первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Анонс: TOUR DE FORT. Другий велотур по фортецям Слобожанщини.

Друзі, нарешті ми сформували фінальну концепцію цьогорічного велотуру.


На відміну від попереднього заходу, ми дещо спростили вам вибір дистанції – цього разу учасникам пропонується всього два варіанти маршрутів. Короткий – тур L (для широкого кола учасників) та довгий – тур XXL (для досвідчених та підготовлених). Кожен має обрати щось своє.

Докладніше про маршрути нижче.


Тур L – близько 40 км, радіальний, старт та фініш у місті Первомайський. Ідеальний для всієї сім'ї. Олексіївська фортеця, село Олексіївка, Берецьке водосховище, село Сиваш – вотчина поміщиків Лихачових, автентична будівля парового млину. Формат покриття – асфальт, ґрунт.

Участь на дистанції L безкоштовна для всіх бажаючих за умови попередньої реєстрації (посилання на форму реєстрації нижче).

Тур ХXL – найцікавіший маршрут для підготовлених байкерів – більш ніж 80 км., передбачає огляд Олексіївської, Михайлівської та Слобожанської фортець, рух берегами двох водосховищ Берецького та Краснопавлівського, села-привиди, мальовничі краєвиди Слобожанщини, які є частиною Муравського шляху та гарантоване гудіння в кінцівках на фініші. Кінцева зупинка – залізнична станція Біляївка або Краснопавлівка, в залежності від погоди та стану ґрунтів. Формат покриття – асфальт, ґрунт.

Участь на дистанції XXL передбачає сплату стартового внеску 100 грн (посилання на форму реєстрації нижче).

Старт обох маршрутів 28 липня 2018 року о 10.00 ранку в місті Первомайський Харківської області.

Місце старту – (попередньо) на площі біля Палацу культури "Хімік".

Для всіх учасників реєстрація обов'язкова. Реєстрація дає організаторам можливість мати інформацію щодо кількості учасників та своєчасно сформувати для них стартові пакети. Зареєстровані учасники отримують стартовий пакет, до якого входять інформаційні матеріали, сувенірна продукція, пляшка води та пакетик швидкорозчинної каші від спонсорів (посилання на форму реєстрації нижче).

Діти до 18 років беруть участь за умови супроводу дорослими.
Відповідальність за безпеку дітей на заході несуть батьки.

Для успішного проходження дистанції вам знадобиться: власне бажання, підкріплене мінімальною фізичною підготовкою, справний велосипед, запас води, головний убір від сонця. Бажано, але не обов'язково, наявність велошолому, велоаптечки.

У будь-якому разі ваша безпека – це, насамперед, ваша відповідальність. Тому віднесіться до підготовки сумлінно.

Цього року для учасників маршруту XXL передбачена сплата стартового внеску – 100 грн. Це пов`язане зі значними ресурсами, що витрачають організатори для забезпечення супроводження та підтримки відносно невеликої кількості учасників на маршруті протяжністю більш ніж 80 км.
До вартості стартового внеску входить забезпечення учасників дистанції XXL вуглеводним харчуванням, водою, ізотоніком, кавою, супровід маршалами на маршруті, технічна підтримка та можливість евакуації у разі крайньої необхідності.

Проізд до місця старту можливий електропоїздами Південної залізниці до станції Лихачове, як від станції Харків - Південний вокзал, так і станції Лозова або власним транспортом.

Усі учасники можуть замовити унікальну пам'ятну футболку із логотипом велотуру. Для цього у формі реєстрації слід обрати необхідну опцію. Вартість футболки – 150 грн.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/
T0njaElFrVm2wEpN2


Відповіді на поширені запитання:

1. Велосипедів напрокат не надаємо. Кожен учасник велотуру має знайти велосипед самостійно.

2. На кожному маршруті будуть працювати два маршали, які здійснюватимуть супровід груп по дистанції та забезпечуватимуть необхідний швидкісний режим, зручний для більшості учасників.

3. Кожен учасник має дотримуватись швидкісного режиму групи, якщо бажає розраховувати на підтримку та супровід маршалами.

4. Кожному учаснику потрібно мати при собі пляшку, щоб мати можливість поповнювати запаси води з криниць та джерел, які будуть зустрічатись на шляху.

5. Учасники будуть мати можливість зупинятись для огляду історичних пам'яток та перекусів.


6. Наявність необхідного запасу продуктів для підтримки сил на дистанції – це особистий обов'язок кожного учасника велотуру.

7. Незважаючи на те, що маршали будуть мати мінімальний набір для ремонту велосипедів, кожен учасник велотуру несе відповідальність за технічний стан власного велосипеду та має бути готовим до подолання несподіванок та несправностей у дорозі.

8. До 21 км всі учасникі прямують одним маршрутом. Потім напрямки Туру L й Туру XXL розділяються. 

Контактний телефон голови оргкомітету 096 44 830 22

 

Comments:

Последнее обновление 21.07.18 08:52  

Комментарии

 
0 #1 antorex 18.07.2018 21:45
Друзі, наразі маємо більш ніж 30 зареєстрованих учасників.
Якщо ви забули запросити своїх знайомих, у вас ще є час це зробити. Але покваптеся, залишилося лічені дні до старту. До речі, маємо декілько приємних новин.
 
 
0 #2 antorex 18.07.2018 22:11
По-перше, зареєстровані учасникі всіх дистанцій гарантовано отримають стартові пакунки з маленькими сувенірами з лого велотуру, та корисною для здоров'я продукцією місцевих виробників: швидкорозчинні каші від ТМ "Терра", свіжу випічку від ТМ "Рома", та питну воду від магазину "Аквацентр".

По-друге, зранку на площі ДК для всіх бажаючих відбудеться дегустація новинок продукції ТМ "Терра", що дає можливість мешканцям та гостям міста поповнити енергію перед стартом смачнимі кашами.

Також ми маємо приємний сюрприз для учасників довгої дистанції - кожен учасник туру XXL, хто встигне зарєєструватися до понеділка 23.07.2018, окрім стартового пакету гарантовано отримає ще рюкзачок-торбинку на згадку про велотур.

Тож готуйте ваших залізних коней та скоріше запрошуйте друзів! Кількість подарунків обмежена!