первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Забiг Закоханих

 От люблю такi спонтаннi домашнi старти як цей, чi Раскорячка трейл наприклад. Душевнiнько так получается. От пiсля Раскарячки, наприклад, Олежа з Антохой своiм грозним видом мотивували мене бiльш упорно кроссфiтить дома. Пiсля цих побiгушок мiй мозок запалила iдея подальшоi самореалiзацii в роботi. Антоха ii запалив.

Та це все з практики, так сказать, а пробiг в нас в рожевих тонах, то ж iпереходимо до лiрики.

 

  Хто не знаэ, я нагадаю що клуб плавно переходе з особисто спортивноiдiяльностiдо кланово родинноi. Як це ? Та от чiтайте, думайте, аналiзуйте. Бiльшiсть з нас попали в секту Сведетелей Панова,  холостими. А подальше спортивне життя обьеднало спорiдненiсерця в повноцiнну ячейку общества. Сильно приуспiв в цьому планы попрацювати наш гуру сватовських дэл – Асiсеiч. Особисто я дуже йому вдячний за те, що взяв мене в Карпати, пiсля яких так кардинально змiнилось моэ життя. Таких прикладiв як зiмною, можу привести з десяток.

 

От наприклад Валя порадувала на данному стартi iнфою що вони з Сашкою теж скоро одружаться. Щiро радий за них, бажаю щасття, терпiння, витримки та продовжувати так же жити спортом та бути прикладом для оточуючiх.

  Родинна поiздка на змагання, для нашоi родини, це вже свято, а тим паче коли бiгти треба за ручку дружиною. Признаюсь, грешен, i цей старт мабудь був першою побiгушкою от начала й до кiнця коли ми з Алiной бiгли разом. Ну шо сказать, менi сподобалось, треба частiше практикуватись в родинних побiгушках.

  Про сам старт. Як же круто коли мер з замом самiактивнiй спортивнi. Старт от гор совета, по перекритой дорозi!!! Переодягання в теплому примiщеннi, та музичний супровiд, чай з печенюхами, приэмне спiлкування. Це круто!!! Я не сильно розбалуваний комфортними стартами можу до цього iзвикнути. Так шо Антоха ти тавой, не вздумай з Миколайовичем мiнять мiсце роботи. Менi подобaэться ваша активна дiяльнiсть.

 

  Старт, як я казав був бiля горсовета, народу не багато, та все ж порадувала наявнiсть нових обличь на дистанцii. Дiтвара затянула пап, мам. Сподiваюсь вони ( папи, мами) й надалi участвуватимуть.

 

А що особливо радувало глаз, так це кiлькiсть сiмейних пар. От ми з Матющенками зарубу устрояли. Тобти Алiна з Настьой пихтiли, а ми з Андрюхой приэмно неспiша теревенили. Валька з Сашкой по переду летять. Миколайович ззаду на пятки наступав з красунею дружиною. Ну i Стайэр Атлоновська сенсацiя – Асiсэiч !!! Пiддався таки старiкашка. Усьо тепер я можу спати спокiйно знаючiщо духовний наставник в надьожних руках.

 

Правда фiнiшували останнiми пара з двух мужиков, эвроiнтегруэмся, що сказать.

 

Ладно жартую, то Олежа нi як жiнку з ним бiгать не уламаэ, а Антохину Альону оставили в виды няньки ( пiдступно пiдкинувши iй Машу, в нагрузку до Марка ) Подумаэш +1, не так вже й замiтно   Толстий – Сумцову чомусь дома оставив. Мабудь стидно доходягi, що за жiнкою не вженеться

  Ееех, от так iбiгли, бiгли та й прибiгли до фiнiша, де проiзошов традицiйний фiнiшний ЦЬОМ з дружиною. Ну i на верх за печеньками, чайком i спылкуванням.

 

 Асiсэiч мене порадував обiтцянкою провести в березнi кроссфiт. А я то вже три мiсяцiяк активно до них готуюсь. Так шо – зря ти менiце сказав, тепер я з тебе не злiзу.

  Що сказать про органызацiю? Растьом товарiщi!!! Помниця колись такiстарти на голому eнтузiазмiв чiстом полiпроводились без всяких условiй. А тепер ого гошеньки скiльки всякий нiштяков, нaвiть феншуйно дорогу перекрили. А це ятiть колотiть вже уровэнь. Вобщiм Асiсэiчу i Антохi респект, всим причасним до проекту огромна уважуха. Менiвсе сподобалось (окрiм погоди).

 

Призерам, романтичну вечерю від партнера, кафе "Кухня" Сподіваюся, об'їли.

 

Ми же, пiсля побiгушок Матюхину квартиру тимчасово окупували, Розторгуэви з Ореховими та ще й Лишенковського супер бойця Ренату з собою захватили. Випили весь кофiйок, поiли все шо було ( та так що вечеря в Андрюхи була в виды картохи в мундiрiз сэльодкой ) Dот так iпускай цих бютжетникiв в квартиру.

 

 Ну i про Амурчiка – спасибi тобi чортяка кучэрявий? що чьотири роки тому в мене прицiльно попав i я зустрiв Алiну. Я щасливий що в мене э моi дiвчатка Алiна i Маша, яких я сильно сильно люблю. 

Протокол

Фото альбом.

Comments:

Последнее обновление 21.02.17 00:34  

Комментарии 

 
+1 #1 Красовелло 20.02.2017 23:44
 
 
0 #2 Карась 21.02.2017 07:10
Кстаті_ да, забув про Жанну написати. Нути як завжди була на висоті, крила отпад.
А повненький дядько який сам біг вообще красавєц,, тепер головне не _зупинятись, є в нас притлад коли з 120кг ( Сілін) перетворюються, в айронменов та ультріков. А про СМІ ти правий Асісєіч. Всепропальщіки одні. Уже сам не чітаю іх, бо з їхньою подачею інфи може й депресуха бомбануть :-)
До наступного року обітцяю Аліну частіще випихать на тренування, головне от Настіного хліба закодірувать :-)
А Панов ще той жук. По турциям з одной бігає, в первомайську вже з молодухами, от шо тестостерон творить з старіками :-)
 
 
+1 #3 IP 21.02.2017 08:23
Пытался бежать с улыбкой, но не получалось, бо цей раз мені дісталась така кохана, що ледь встигав за неї. Треба було б ії взяти на шию, та бігти - так мабуть легше було б :-)
А ще треба розмалювати усї сусудьні з міськрадой дома. Бо вони своєю залізобетоною сірістью на світлинах з наших пробігів усю радість вбивають. :sad:
 
 
0 #4 Красовелло 21.02.2017 10:23
Цитирую IP:
А ще треба розмалювати усї сусудьні з міськрадой дома. Бо вони своєю залізобетоною сірістью на світлинах з наших пробігів усю радість вбивають. :sad:

Хорошая фантазия, но, да. Старался делать побольше кадров, что б задний план был хоть какой-то цветастый был. Строительный магазин и остановки в теме были.