первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Километры Победы и Богатырские игры в Борках.

 Прошел традиционный 4 легкоатлетический пробег» Километры Победы» Очень радует что с каждым годом растет количество участников, значит, стараемся не зря, правда хотелось что бы Борки были поактивней!

В этом году сложилось как никогда удачно без форс-мажоров!   У меня появилась моя «молодая команда» которая делает что-то важное))) но за ней нужен глаз да глаз. Огромное спасибо Карасю и Дубе! 9 мая лично для меня прошло как в тумане, поэтому, пожалуйста, пишите впечатления от пробега в комментах после статьи! Единственное что помню, так это кашу. Спасибо, Лене и Олегу было очень вкусно))

Хочу поблагодарить всех кто принимал участие в проведении пробега!



Главный спонсор соревнований


Партнеры




Фирма «Григ»ЛТД

КФП "Рома"


Еще раз всем спасибо! Жду всех на юбилейный 5 пробег через год.

Протоколы


###############################################################################################


Пройшов рівно один рік, як вперше на теренах нашого села відбулися Богатирські Ігри.

На жаль, минулі змагання я проміняв на веселу компанію, шашлик і звичайно алкоголь. Але на ці змагання я заприсягся не пропустити. І свою обіцянку самому собі я виконав. Як звичайно, організовувати все дійство взяв на свої величезні та накачані плечі Росторгуєв Юрій, йому допомогав наш пауерліфтер Найденко Вадим,  наш спортсмен та активний мужик Розумний Юрій , за що дуже велике спасибі цим хлопцям ну і звичайно організація Стаєр-Атлон, яка  продвигає спорт у маси нашого не дуже цивілізованого народу!

День 9 травня видався дуже спекотний! Уже почався парад на площі, привезене все обладнання для важкої праці богатирської і всі в очікуванні дійства. Що цього разу сколихнуло серця бірківських богатирів, так це не поява наших друзів х Мерефи та Харкова. Ну не буває радості без смутку! Но нічого, бо нас зареєструвалося 7 богатирів! Дуже важка конкуренція, тут зібралися і світила науки, і студенти, і бізнесмени і просто гарні люди, яких об’єднує спорт! І ось дана команда старт бігунам і поки вони біжать, богатирі налаштовуються на поєдинок! 

Разминка в стилі крос-фіт, матюки , нерви…… Всі в очікуванні! До важких снарядів підійшло декілька нетверезих мижчин, які зі словами”щас я вам покажу як нада делать ” , хрустом їхніх жил навіть не змогли відірвати штангу, яку ми жали стоячи ,від землі! І ось забіг закінчився і богатирі попленталися до місьця змагань! Хочу добавити, що два богатиря Юра і Захар пробігли спочатку 5 км, а вже потім тягали залізо, ну просто залізні люди)))))) 


Суддею змагань був кмс з пауерліфтингу Пономарев Дмитро, а цей дядько на своєму досвіді знає що таке залізо!

І ось зібралися жителв Бірок в коло і Юрій оголошує про початок змагань. Ставимо штангу, замість блінов на ній колеса від автомобіля! Перша вправа цем жим стоячи! Найпершим іду я, включається  важкий рок і понеслась! Я починаю робити вправу під гучні викрики толпи, що додає впевненості в собі! Зробив 10 разів, ну думаю досить! Після мене йдуть ще богатирі, але я, стомлений біжу пити воду)))))  У інших хлопців результати майже однакові, 10, 12, 8 і т.д)))))


Жати закінчили, у народа істерика і ейфорія, жінки підійшли ближче до богатирів, чоловіки повтягували животи, але богатирям не до жартів, бо наступна вправа це перетягування автобуса)))))) Може ніхто не повірить, але мені це здалося дуже важким))))) Я стояв перший по списку, тому пішов робити вправу першим))))) І ось старт, перші секунди мого здивування, тягну тягну – а не тягнеться! Але ось, залізна машина під моїм криком зірвалася з місця і я побіг до фінішу, тягнувши автобус відчував себе конячкою Пржевальского))))))  Звичайно, хлопці тягнули його швидше ніж я,у деяких є досвід, деякі просто сильніші)))))


Потягушки  закінчилися і почалася станова тяга!!!!! А штанга , я вам скажу, була 150 кг!!!!! Це вам не йогурт з банки пить! Як вже відомо по списку я перший! Затягнув поясок, намазав руки магнезією і понеслась! Роблю роблю, сонечко пригріває, піт капає з обличчя, хух…… Зробив 34 рази і відчуваю, що більш не можу)))))) Поставив штангу і пішов в йолочки попити водички! От якраз станова тяга вибила усіх із колії, ну дуже важка вправа))))))


Остання вправа була так звана “Прогулянка фермера” з важким колодцем, вага якого була 140 кг! Після станової я довго не зміг прийти в себе, тому хлопці дозволили меня виконувати вправу останнім!  Всі пронесли за дуже гарний час! Підійшов я, взяв і побіг! Показав достойний результат, став третім в цій вправі))


І ось все закінчилося! Богатирі поїли каші, каша була дуже смачна, поспілкувалися і почали ждати нагородження)))))


До цього часу простих зівак та глядачів залишилося мало, бо всі побігли поскоріш  пити горілочку, закусюючи шашличком! Ну а як же, “ведь праздник, значит надо бухать”(((((  Це і є головна біль нашого народу(((( І ось найвизначніша мить – нагородження! Спочатку нагороджують учасників забігу, потім лоторея! І ось нарешті богатирі))))) Всі хлопці показали достойний результат, але призові місця є і тому їх потрібно було комусь віддати))))) 3  місце зайняв богатир Бондаренко Андрій, сильний мужик, хороша людина! Ого думаю! І тут мені кажуть, що я зайняв 2 місце, але не сам, а з Кулібабою Романом! Ви уявляєте, я набрав однакову суму балів зі своїм тренером))))) Ну просто фантастика))))) Емоції, ейфорія))))) А перше місце зайняв Найденко Вадим, молодець, сильний пацан, ось з кого треба брати приклад))))


На цьому все закінчилося, всі довольні, щасливі, пішли святкувати Перемогу над фашизмом і свою маленьку  перемог над самим собою)))) Дякую ще раз організаторам змагань! Дякую за увагу! Любіть Україну!!!!!!!


 

Comments:

Последнее обновление 13.05.13 20:23  

Комментарии 

 
0 #1 Красовелло 12.05.2013 22:44
Неимоверный подвиг совершил Толстый. За три дня, выдавил из себя "статью". Читаю и рыдаю... " молодая команда делает что-то важное" Что? Что-то хотел сказать, но не знает как!

Спасибо Платону, а не то, быть бы этому отчету, самому короткому за всю историю сайта.
 
 
0 #2 Толстый 13.05.2013 10:32
 
 
0 #3 Карась 13.05.2013 11:59
Богатирi вам спасибi за допомогу в органiзацii свята.
Вадос, Платоха без вас розваги б не вiдбулися б.
Толстий а всетаки ж кожен рiк все краще виходе, та з меншими вложеннями працi.
От що значiть вмiло розпрjдiлити обов'язки.
Ленам , Олегу й Дубi за кашу респект.
Асiсэiчу за фотки ( з мене кiло арахiсу :-) )
 
 
-1 #4 IP 13.05.2013 13:13
А мне не понравилось, что баннер" Регистрация" криво висел.
Я Толстого дважды просил поправить и даже помощника давал, а он не поправил(((
 
 
0 #5 Толстый 13.05.2013 13:16
:lol: :lol: :lol:
 
 
0 #6 Красовелло 13.05.2013 13:44
В следующий раз исправимся, и богатырям не придется ждать окончания лотереи, наградим до. Сори за неловкий момент, упустили. Тем более да, судя по отчетам, ваш праздник был лучше самого пробега.
 
 
0 #7 IP 13.05.2013 13:57
Почему-то про байкеров забыли и написать и показать(((
А народ-то трудился на всех - и дорогу перекрывали, и детвору катали.
Респект и уважуха этих ребятам!
 
 
0 #8 Карась 13.05.2013 14:02
 
 
-1 #9 Красовелло 13.05.2013 14:13
 
 
-1 #10 Толстый 13.05.2013 14:32
 
 
0 #11 Красовелло 13.05.2013 18:17
Дурик, мыслишь ограниченно. Себя пиарить и не нужно, других надо. Но до тебя чего то это не дойдет.
А про фотки, разве спрашиволось, чьи лучше? Кто то метил на звание лучшего фотографа? А бы у то ляпнуть языком...
 
 
0 #12 IP 13.05.2013 18:22
"Не смешите мои подковы..."
Толстый не любит пиариться!
Его со сцены не столкнешь и от микрофона не оттянешь!
 
 
0 #13 Карась 13.05.2013 20:24
Дiтвара ану не ссориться :-) :-) :-)
 
 
+2 #14 Nick 14.05.2013 00:13
Спасибо за интересную статью и фотографии. Оценил. Судя по весу снарядов, по-настоящему богатыри! Молодцы, ребята! Продолжайте работать и достигать новых вершин!
 
 
+3 #15 Хрещена 14.05.2013 09:27
Платоша, молодчага, ты самый настоящий , и все ребята молодцы, за праздник, за дело большое спасибо.
 
 
0 #16 Толстый 14.05.2013 12:57
Цитирую IP:
"Не смешите мои подковы..."
Толстый не любит пиариться!
Его со сцены не столкнешь и от микрофона не оттянешь!



Ты меня с микрофоном и на сцене у себя в Беляевке, либо в Первомайске видел!!??? я там как бы не приделах.
 
 
+2 #17 Толстый 14.05.2013 13:04
Сегодня за все время в первый раз позвонили представители из школы и поинтеросовалис ь сколько их детей бегало и за чем))) вот и польза от шишки Змиевского)))


Наверное выйдет скоро газета как власти провели пробег и денег опять на салют не хватило!!!

Как говорят местные жители Голова есть, а мозгов нет!!!!
 
 
+2 #18 ?мя 15.05.2013 21:21
Праздник удался на славу! Было очень интересно и ярко! Мужики - молодцы, каша вкуснячая!!! Фотографии отличные, статья прекрасная, но следующий раз советую грамотнее ее писать;) Спасибо!!!!)