первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Универсальный спортсмен или осеннее многоборье по нашему.

  Традицiйно в осени Олексiйович збираэ всих бажаючих прийняти участь в змаганнях з общьоi фiзичноi пiдготовки. Написав б из кроссфiту, та всякi плакси-вакси обыдяться, як минулого разу. Писати будуть шо це не кроссфiт без штанги i т.д. Так шо назву це просто загальний комплекс  вправ на силу та витривалiсть.

   Що вiн в себе включав? Сумрачний злий геннiй Олексiйовича вибрав всим доступнi вправи, та поставив iх в такiй послiдовностi що банальнi 600м бiг пiсля всього доставляють  не хуже марафона. Неперестаэ старiкашка мене удiвлять.

 

 

Про вправи тут.

  Поченаэмо змагання. Першi стартують дiвчата.

 

На стартi два маленьких монстрика Рената i Елiна. Я так дивлюсь в Лишенка супер спортсменки завжди парами. Супер Валя з Женьой, Настя з Лiзой, Рената з Елiной. Всi вони мiж собою подруги – суперницi. Олексiйович признавайся це коварний план якийсь по самомотивацii дiтвори ?

 

  Про монстрикiв це, доречi , був не жарт, так як показувати такi результати якi показують цi малявки може лише якась супер-людина. А в нас таких цiла секцiя з легкоi атлeтики.

 

 

  Пiсля стартували хлопцi до 16 рокiв. 

 

Тут вже повеселiше було нiж в дiвчат. Накал страстэй, злоcна конкуренцiя та поглядання на  суперникiв.

 

Рубались до останнього Вiталька Альохiн i Сашка Сiдих. Азартнi вони втебе Олексiйович.

 

   Ну i пiсля молодi в « в бой идут одни старики » мужики. Жiнок спортсменок  старше 16 в нас нажаль нема. Одна Сумцова була, i ту Толстий в очэрэдной раз вибив з тренувального графiка.

  Шо сказать? Наче б то пльовi вправи. А розставленi в такiй черзi щоб було максимально важко iх виконати. Казалось би якихось 50 пидтягуваннь, два пiдхода i готово, та не тут то було. Пiсля резвих пiвтора км не пiдтягувалось взагалi, реально наче й сила э та не можеш, i з посередньоi вправи все перетворюэться в випробування. Так же i все остальне. За шо я хотiв казнити Лишенка ? Так це за послiдовнiсть . 50 випадiв з мiшком а потiм зразу ж 600м бiг. Мене на марафонах так судорги не гризли за iкроножны.

 

 Та то все пусте. Олексыйович ну ти ж розумiэш шо я жартую да ? Реально спасибi тобi за твою роботу в пропагандi здорового та активного способу життя  за мотивацiю та натхнення яке ти несеш близьким. Як завжди – рiвняюсь на тебe, дихаю в спину, так шо не розслабляйся.

 Спасибi Вiталiку Смоголю – ти гнав мене от старта аж до фiнiша. Ну i якби не Толстий з сарделэчной мотiвацийой то точно б я здався 

  От хто реально крутий так це Коля Фоэвцев. Для не вiдаючiх в дiлах спортивних скажу так. Цi змагання були реально важкими i простий не тренований дядя й за день не виконаэ шо робе дiтвара за пiв часа. Так от шоб я в такому вiцi як Коля змiг таке робити шо вiн зараз робе. Респект i уважуха.

 

  Ну i байка от желэзного лiнивця Колi.

 - Коля як ти себе заставляэш утром бiгать

- А я бреюсь по утрам

- ну i ?

- А когда я бреюсь я грею воду, а раз уж вода нагретая так почему б и не искупатся, а рас уш я буду купатся так почему б мне не пробежатся чтоб не зря купатся 

Ну якось так 

 Так от. Коля – брийся по утрам частiше 

   Пiсля змагань Толстий завалив нас iжою. Вперше попробував Теровську горохову кашу хлопья. Вони просто офiгеннi. Я з армii ненавиджу горохову кашу, бо 5 мiсяцiв в учебкi одной гороховой i кормили. А цю залюбки уплiтав за обi щьоки. Реклама, доречi , не проплачена, так шо Толстий взятки в вигляды горохових хлопьэв Терра я прийму,  неси.

 

    Мени сподобалось !!! Хочу ще !!!

 

Спасибо за угощение Салтовскому мясокомбинату и лично Пасечник Владимиру

За призы и вкусный обед компании Терра и её повару Розумному Юрию.

 

Фото альбом.

 

Comments:

Последнее обновление 17.10.17 23:31