первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Шалений Кросфіт

  Ну ви в курсі да ? Зануди – спать!

 Вобщім повідаю я вам одну цікаву історію, можна даже так сказать стаття «разоблочение» і чистосердечне признання.

  Люди добрі ой шо це творилося в неділю на площадкі 7 школи, просто ужас!!! Признаюсь – сам був соучасніком цього страшного преступленія проти «всьопропальщіков» та їхніх подпiвал.

   З самого утра якось день по бандітскі почався. Прокинувся й почав наспівувати «Мурку»

 

-         Рас пошли на дело

-         Побегать захотелось

-         Мы пошли в шикарный Первомайск

-         Там сидел Лышенко

-         Рядом с ним Бакшеев

-          А из под стола торчал наган

Ну от і занесло мене з родиною на 7 школу де творилось шось неймовірне. Построяли козирну спорт площадку ( тільки не всовуйте ці модні слова Воркаут). Про це ви можете почітати ось тут http://multisport.kh.ua/news/657-2016-10-03-08-33-12.html. Разрив шаблонов почався з цього моменту (всі ж твердять шо город вимирає, роботи нема бла бла бла, а тут таке) . Та далі цікавіше, один з керівників ОПГ Стайер Атлон – спортсмен в законі по клічкі Красавелло - Асісеіч вирішив нанести ще один карколомний удар по ватним пуканам і показати й доказати що життя прекрасне, варто лише спробувати шось змінити в ньому. Організував садо-мазо-змагання по кросфіту. Приїхавши на старт я як завжди зустрів все тих же особо опасних спортивних рецидивістів що й завжди ( перечіпляти не буду).

  До початку почали працювати наші кашовари, приїхав самий нетипічний мер в Україні Микола Бакшеев (далі Миколайович) привіз молока та печенюх , за ним все так же самий не типічний зам мера Антон Орехов ( далі Антоха) який привіз залізного лінивця ( Колю Фоєвцова ) з музикальною апаратурою і діло завертілось.

  Першими стартувала дітвора. Хто не знає Асісеіча воспітаніков той навіть не представляє на що способний людський організм. Вони просто  МОНСТР?.

Ось шо вони робили

Девочки до 16 лет и женщины.

1000м 

50 выпады

200 скакалка

50 brpee

150 пресс

100 приседаний

600м

 

Юноши до 16 лет

Бег 1000 м

30 подтягиваний  

50 выпады

200 скакалка

50 Burpee

150 пресс

100 приседаний

Бег 600м

 

Дивлячісь на дітей просто диву даєшся скільки в них сили та енергії. Взросліючі ми кудись її тіряєм, та перетворюємось в старікашок-какашок.

 

 

 

Боротьба та накал страстей був колосальний. Особливо на бігу останніх 600м. Заруба жостка між 3 та 2 місцем у дівчат. Ну а першою як завжди була ходяча батарейка Рената.

 

Про дитячій старт я думаю Асісєіч ще шось черконе, так як я його майже не бачів а займався воровством кирпича вкількості 4шт а на стромі стояв Миколайович, та все ж не витримав і сам «пошел на дело» ще за двома кирпичиками. Для чього вони нам? 

Ну як завжди проведенню нашого спортивного заходу допомагала Ржавчицька Корівка яка пригощала молоком. А так як на вулиці була холодіна й дощік Миколайович запропонував зварити какао.

Швиденько знайшли карпатські котелки, мішок дровець й спорудили мангал з кирпичіка. Перший раз в житті пив какао приготовлене на кострі. Та не просто какао, а приготовлене самим мером. Взагалі він в нас якийсь неправильний. Веселий, спортивний, життєрадісний, а зама собі вибрав то зовсім караул. Страшно глянути, худий і вредний, в якого точно шило в …опі, не сидить ні секунди на місті. Як так жити можна?

  Ну і після дітей стартували дорослі чоловіки і одна Сумцова Розумна, всмислі Наша Наташа.

План був такий

Мужчины:

Бег 1500м

100 подтягиваний

100 выпадов

50 отжиманий на брусьях

200 пресс

50 Burpee

200 скакалка

100 приседаний

Бег 600м

 

 Цей день я запомню і буду святкувати як первомай чі новий рік. Я нарешті на бігу обігнав Асісеіча. Неважно шо він був храмий і кашляв. Факт на ліцо. Я удєлав старікашку.

Змагання цікаві тим що всі вправи виконуєш максимально швидко. Хочіш відпочіти? Станеш на секундочку і тебе зразу ж обгонять. Питка вже була з підтягувань, десь після 60 разу.

 

  Та справжні муки почались на випадах. Це «жопороздірающе» упражнєніє.

 

Так больно мені давно не було. Та це все ягодки, а цвіточки почались на бруссях. Переді мною на них якраз виконував вправи Матюха. Кращого стимула й придумать не можна. Бачіш соперника і хоч не хоч а рвеш з останніх сил. Ось там я і почав іздавати рьов кінг конга, так як було дуже больно, мишци розривало. Але й було дуже цікаво, проснувся якийсь азарт, чи шось таке. Приблизно це відчуваєш на рингу.

 

 Після – прес, з одной сторони Матюха з іншої Антоха, теж фіг відпочинеш, після них вправу робив Миколайович. Підходе до нього дочка й каже « папа а тобі ще 130 раз осталось» - відповідь «спасибі доця, як ти вмене щітать хорошо умієш» а в очах чітаю «ох мало я тебе поров шо злорадствуєш ходиш» 

 

Потім 50 Burpee-  і скакалка. От на скакалкі я хоч відпочів так як це моя улюблена вправа. Ех згадую і скупа мужика сльоза стікає по небритій щоці. Колись давно трохи займався  боксом в бурсі в подвальчіку, так от коли всі пригали на скакалкі я як дурак пригав без неї, так як потолки там низькі а я високий і скакалка цепляла потолок. От я собі купив і скакалку і от обіди дома скакав, так сказать, до посінєнія. Так шо це була єдина вправа до якої я був на 100% готовий.

 100 – присідань – так сяк, терпімо, хоч і дуже важко.

 

І останні 600м бігу. Не думав шо колись це напишу та все ж – я їх ледве пробіх. Та поруч біг мій тощій-мотиватор Антоха, і через це й тут теж прийшлось попихтіть на прєдєлі.

 На фініші мене як завжди чекала любима дружина, гаряча кашка зварена Толстим, смачнюще какао з печенюхами та пиріжками. А весела музика яка супроводжувала все дійство заставила замучений організм пританцьовувати.

 

Подивився ефектний фініш Миколайовича в супроводі дітвори, подякував Асісєічу за змагання. Цей старікашка, доречі, і травмований щітай на одній нозі зашкандибав в призові. Оце воля до перемоги над собою. Красавелло ти мій спортивний кумир 

 

Наташа взагалі на мене наганяє комплекс неповноцінності постійно мене виігруючі. Толстий де в неї батарейк? Хоч іноді витягуй їх на змаганнях щоб я себе не чуствував слабаком якого удєлала кормящяя мать.

Матюха хоч обігнав, та все ж не далеко убіг. Скоро, дуже скоро удєлаю. Головне шоб Настя хліб частіше пекла а в Андрюхи попа швидше росла 

 Нагородження переможців.  Приємні сувеніри, приємне спілкування після. Єх як я це люблю.

 

Чемпiони.

 

 Так а злочин то який ви скояли?

В очередний раз підпалили одне мiсто у всепропальщікiв. Розрив шаблонов – в безперспективному (на їх погляд) городішкі творяться непонятні діла, строяться спорт комплекси, сквери, садяться дерева, люди живуть в своє задоволення, мер не якийсь в’ялий пузанько а веселий спортивний дядько, причому простий і відкритий в спілкуванні, навіть з такими гопніками як я. Чому? Бо в Первомайську починають мислити позитивно. Строяти своє майбутнє, жити тут і зараз, а не строяки химерний комунізм.  Я ось недавно замислився й спитав себе. Чому в мене всі друзі спортсмени? Та тому що займатись спортом та вести фізично активне життя потрібно не лише для розвитку свого тіла, а і для розвитку ума. Волею – неволею займаючись спортом поченаєш думати по іншому, змінюєш себе і світ навкруги. Спортивні люди – Думаючі люди. Висновок мій, я його не нав*язую. Ну а з ким поведешся, як то кажуть, в того й наберешся.

 Хочу подякувати Асісеічу  – що він робить колосальний вклад в наше майбутнє, воспитує таке сильне покоління думаючіх людей з яких виростають достойні особистості, створюють родини ( Матющенко, Бережний, Сумцова), змінюють світ на краще показуючи власним прикладом як можна жити по іншому. Організувує спортивні заходи, та прививає на все життя.

 Бакшеєву Миколі Миколайовичу – за неоціненний вклад в розвиток міста.

Ну і всим причасним до кросфіту. Цікаві змагання, мені дуже сподобалось.  Наступного разу обов*язково прийму участь ще, та перед буду більше тренуватись.

В понеділок ледве сповз з краваті, лактатом залило так шо ні руки ні ноги не згинались. Неопісуємі відчуття.

Спасибо за угощения нашим партнерам 

 

Фото альбом.

Если есть желание поучаствовать - приходите, не стесняйтесь. Но, сражаться придется вот с такими красотками. wink

Comments:

Последнее обновление 11.10.16 13:07  

Комментарии 

 
+6 #1 Красовелло 11.10.2016 13:22
 
 
0 #2 IP 11.10.2016 17:20
 
 
+2 #3 Андрей васильченко 11.10.2016 18:09
классный отчет(читали и смеялись всей семьей) ,отличный выходной,теперь начал дома и сам, прыгать ,приседать,в общем расширять спортивный досуг, и турник на дереве забацал. вот такие дела
 
 
+2 #4 Карась 11.10.2016 18:28
Всьо попав ти Андрюха в секту Свідєтілєй Панова. Це на тебе так мої психотропні курки подіяли та напкотичне Ржавчіцьке молоко. :-) Попереджую - не вздумай з Сіліним пиво пить бо біда буде. Он Панова як накрило, марафонить начав.
 
 
+2 #5 IP 11.10.2016 18:34
Цитирую Карась:
Попереджую - не вздумай з Сіліним пиво пить бо біда буде. Он Панова як накрило, марафонить начав.

Це ще вопрос - кого накрило після "совместного распития...": Сіліна, чи мене 8)
 
 
+5 #6 Смоголь Виталий 13.10.2016 15:22
Парни, спасибо за такое мероприятие и классную атмосферу! Вливаемся в ваши стройные ряды всей семьей! Можете рассчитывать на мою помощь! 0501326098