первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Слов'янська Хвиля – 2012.

СХПролетів рік і славетне місто Переяслав-Хмельницький знов приймає гостей, гостинно зустрічає чі кожного хто вирішив прийняти участь в змаганнях з триатлону на довгій дистанції під назвою «Слов'янська Хвиля».  Яка вже шість років поспіль являється визітівкою цього славетного міста - неповторно красивого та спокійного. Гуляючи вулицями Переяслава відчуваєш себе так, нібито прогулюєшся власним рідним селом. Привітні посмішки на обличчях наповнені щирістю та добротою, зразу ж закохують в себе.

А розмірене неквапливе життя міста стирає грань між минулим та майбутнім, зупиняючи плин часу.

 

Ну і вперед,  товариші пролетарії!

Так як в цьому році стати Хвилянами побажало ще двоє друзів - Калюжний Роман, Якубовський Ігор, то їхати прийшлось двома машинами, в які, й так ледве помістились. Особисто мені пощастило їхати в одному авто з Фоєвцевим Миколою та Назаренко Олегом, які всю дорогу захопливо розповідали цікаві історії з життя. Коля провів просвітницьку роботу що до мого інтелектуального розвитку, розказавши 1000+1 цитату з класичних театральних постановок.

Так от… о чём это мы?

Ах, да! О комплексе биологическо-химических реакций в коре головного мозга:)

Ну і ось Переяслав зустрічає нас привітною посмішкою сонечка. Перша зупинка – клуб «Адреналін», який традиційно приймає Хвилян являючись штаб-квартирою Українського триатлону на декілька днів.. Там же перша зустріч з головним організатором та ініціатором  СХ - Пановим Євгеном. Він ще здалеку нас помітив і як завжди жартома крикнув: «Бройлерам привет!»))) Ну Євген Олексійович в своєму репертуарі – веселий, активний, сповнений ідей та життєвої енергії.

brifing

Через декілька хвили з’явився й самий круглий Стайер-Атлоновець, якого й представляти не треба, адже Толстого знають всі. Ну ладно, я все ж розкрию війскову таємницю. Сподіваюсь статтю не читатимуть ворожі агенти ЦРУ))))

Наш Євген, той що Панов, обманним шляхом затягнув Юрика в оргкомітет СХ2012, де й експлуатував його нещадно. Ейех, а що робить? Така нелегка у Толстого доля!)))


Ну а якщо серйозно, то Розумний Юрій вклав багато сил в організацію Хвилі, взявши на себе відповідальність за деякі оргпитання, які він блискуче, з вогником та при сущім йому авантюризмом вирішив. Не забуваючи при цьому підтримувати власну форму (в смислі покушати) підкормлюючи при цьому і нашого «шановного  ІР», який після змагань признався, що був би Товстий жінкою, то неодмінно на ньому одружився))))

tols

3

Ну і ось передстартовий брифінг, отримання стартових пакетів, вареник-вечеря та перегляд траси велоетапа.


Ах да … розміщення  в гуртожитку, який за сущі копійки на два дні став нашим домом.

Ранок, сніданок і… Ні  не так! Прокинувшись та виглянувши у вікно я побачив сірі хмари і дощ, який рясно поливав землю. От біда, я так я так і думав, єх вже засмутився, та поки одягались, снідали, та в останнє перевіряли веліки дощ скінчився і інколи почало проблискувати сонечко.

kanev

І ось перша транзитна зона, яка знаходилась на дамбі Канівського водосховища, звідки нам і треба відправлятись в наш нелегкий путь долаючи безліч перешкод.

t1

Холодний вітер  та невеличкі хвилі на воді, які барашками де-не-де закручувались, мене спочатку налякали. Та зробивши перші кроки в воді оказалось, що не все так погано у нашому домі ))).

yk

 В смислі - водичка була не дуже холодна. Я б сказав навпаки - ідеально підходила для плавання. Одна біда - водорості які так всі 1900метрів і  намагались мене зв'язати тенетами????

nazar

На старт нас підтримувати приїхала ціла делегація  Мерефянських байкерів, под представітельством «головного бандита» Загорулько  Ігоря.

bike

Вже на старті  зустрів і київських друзів з марафон-клубу 42.195 -  Железов К. та Пасічник О..  Які проводжали в нелегкий путь, так сказати бій з дистанцією,  одну гарненьку дівчину - Марію Опріц. Якій треба було подолати 1900 м плавання та 21км бігової дистанції. Забігаючи наперед, скажу  що Машуля з завданням блискуче впоралась! Ну і ось ми готові ринуть вперед.

ya

Напутствующі слова Батюшки, та  благословення , прослуховування національного гімну в виконанні волинки і - вперед.

khleb

swim

t1

Пливти було треба всього  три кола і ось вже «транзитка», велік і … ми вже  вдосталь   вкручуємо навантажуючи ноги  та постійно матюкаясь.  Ееех, це окрема тема, дорога була просто жах!!!!

bike 

Їдучи на шосейнику,  який коштує більше ніж моя машина, відверто хотілось плакати. Ростудить його в коліно, за такий ремонт доріг треба четвертувати чудаків дорожників  з кривими руками, та навіть це не змогло зіпсувати бойовий настрій.

dub

На розвороті зустрів Колю, Ромочку, Дубу та Ігоря які вдало подолали перший етап  якого найбільше боялись. Ну и все я зовсім зрадів та трошки розслабився як тут побачив знайомий велік попереду. Придивившись впізнав   ще одного представника марафон клубу  42.195  Руслана Опріц з яким ми всю дистанцію, так провоювали постійно прискорюючись. От так, непомітно  й пройшло 90км вело етапу.

velo

І ось моя улюблена частина, тобто - біг. Ееех, перше коло якось тяжко далось!

run

Та далі розбігся, і на третьому  мені  взагалі неймовірно пощастило  знайти собі цікавого співрозмовника Марію Опріц, з якою так і добігав свої останні кілометри Хвилі. Ну і фініш, такий довгожданий, де мене зустрічали друзі спортсмен, сестра Інна, яка всю дистанцію підтримувала, та такі гарненькі дівчата україночки.

fin

Ееех ,я щасливий!!!!!! Та змагання тривають   і  я з учасника перекваліфікувався на глядача та видивляюсь своїх товаришів. І ось з'являється наш Фоевцев Коля, який у своєму  неквапливому стилі фінішує.

kolya

А ось і Дуба, а за ним і Якубовський Ігор для якого Хвиля була першим кроком в пізнанні чарівного стилю життя - тріатлону.

duba

igor

До якої Ігорьок  сумлінно і чесно готувався набігавши та накрутивши на веліку чимало  кілометрів по рідній Мерефянській землі.   МОЛОДЕЦЬ!!!!!

m

І ось на горизонті з'являється людина, за яку я  найбільше вболівав. З яким  сам півроку тренувався - це наш Ромочка!!!! Який героїчно подолав дистанцію. Нагадаю що Ромочка дуже заклопотана людина, і успішний підприємець, який чудом  знаходив час для тренувань. Рома, я пишаюсь тобою!!! Твоїй наполегливості можна позаздрити: «Мужик сказал - мужик сделал»

roma

Так і Рома  в минулому році  приймав участь  в Хвилі в естафетній гонці обіцяв, що подолає в наступному році всю дистанцію. Обіцянку виконав!

І ось найприємніша частина – нагородження, яке проходило в клубі «Адреналін».

khvil

Перед нагородженням була смачна вечеря та концертна програма з виступом музикальних та танцювальних колективів. Танцювальний  колектив «Вольтаж», ну просто полонив моє серце. А які ж гарнесенькі дівчата там… е-е-ех!!!

voltaz

volt

Так от, щось ми відволіклись від нагородження…. Третій в своїй віковій групі Фоевцев Микола!!! Ура!!!! Коля ми не сумнівались в твоїх силах.

kol

Друге місце в клубному заліку зайняв наш рідненький «Стайер-Атлон».  Тобто  -  М?!!!!! УРА,  УРА,  УРА!!!!!

club

Організатори просто засипали нас сувенірною продукциею. Це дуже приємно. Якість організації на 5 з плюсом. Все сподобалось!!!! Оргкомитету велике спасибі низький уклін вам друзі. Дякую що подарували свято, яке золотими буквами записано в моїй пам'яті!!!!

Автор: Карась

Переклад (с бумажного на електроний): Толстий

Редактор: шановний ІР

statl

Фотоальбомы Елены Щербановской:

СХ2012 часть 1

СХ2012 часть 2

СХ2012 "Маски" в музее.

711 отличных фотографий от Ольги из Ярославля

Фотоальбом клуба 42195

Финишные протоколы СХ2012 СКАЧАТЬ

Comments:

Последнее обновление 05.07.12 10:11  

Комментарии 

 
0 #1 Карась 05.07.2012 09:02
ееех Толстий

1 - не " байкарiв " а " байкЕрiв "

2 - Олександра прiзвище Пасiчник а не Пчеловод
 
 
0 #2 Толстый 05.07.2012 10:04
 
 
0 #3 IP 05.07.2012 10:10
 
 
0 #4 Толстый 05.07.2012 10:25
 
 
0 #5 IP 05.07.2012 10:30
Цитирую Толстый:
но мы можем сделать это в месте ))))

В каком месте? ;-) :-)
 
 
0 #6 Толстый 05.07.2012 10:36
 
 
0 #7 Толстый 05.07.2012 10:39
Цитирую IP:
Цитирую Толстый:
но мы можем сделать это в месте ))))

В каком месте? ;-) :-)


Да в любом!!!
Я, теперь не чего не боюсь)))
 
 
0 #8 IP 05.07.2012 18:15
Цитирую Толстый:
Да в любом!!!
Я, теперь не чего не боюсь)))

Ты прав, Юрец.
Наверное, уже пришло время написать о проблемах СХ и любительских стартов - изнутри.
Чтобы разрушить иллюзию благополучия...
Появится свободная минутка - сяду за перо. Думаю это будет резонансная статья.
 
 
+1 #9 Карась 05.07.2012 21:53
" резонансная стаття будет " - шановний " ip " не страшно шо вас пiддадуть ( як ви там казали анафемi ) ? :-) :-) :-)
з триатлоновських оф кУмпанiй :-)
" против генеГальной линии паГтии пГёте батенька " :-)
ладно жартую

цiкаво булоб дiзнатись як на спрафдi органiзовуються змагання такого масштабу