первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Триатлон «Слов'янська Хвиля – 2012»: прес-реліз.

sw_logo2 червня 2012 року славетне місто Переяслав-Хмельницький знову прийматиме міжнародний триатлон «Слов’янська Хвиля».

Традиційним залишаться формат дистанції, доброзичлива атмосфера змагань, і гостинність чарівного українського містечка.

Звичайно, цього року організатори намагатимуться привнести нові ідеї, нові приємні сюрпризи та нові покращення до вже відомої марки «СХ»!

 

Адже, п’ять років становлення триатлону в Переяславі не минули дарма: змагання отримали свій відомий імідж дружнього, веселого, та самого… виснажливого старту в Україні.

За ці роки сформувалася команда однодумців, які переймаються подальшою долею розвитку цього виду спорту на Київщині, і роблять все для того, щоб змагання зростали як в кількісному, так і в якісному плані.

Звичайно ж, за ці роки з’явився і постійний контингент учасників, які вважають за приємний обов’язок початок червня провести в Переяславі, та відзначити початок свого триатлонного сезону!

Чекаємо на зустріч всіх тих, для кого спорт – це спосіб життя, а Слов’янська Хвиля – один з його визначних елементів!

Особливо чекаємо на приїзд справжніх Хвилян. Деякі з яких, будуть вже вшосте поспіль долати кілометри переяславського триатлону!

До речі, цих кілометрів, як і в попередні рази, буде - 113. Ця дистанція становить рівно половину від дистанції класичного триатлону Ironman (Залізна Людина).

Тож, дистанцію в Переяславі називають Half-Ironman (Напівзалізна Людина).  Хоча усіх тих, хто добігає до фінішу цієї виснажливої гонки, звичайно, називають просто -Залізними!

Проплисти 1,9 км в Канівському водосховищі, проїхати дорогами міста 90 км та пробігти дистанцію півмарафону 21,1 км – в сумі це і становить 113 км, від старту до фінішу!

Не кожний здатен подолати цю дистанцію!

Все це треба зробити не тільки без перерви, але й з якомога меншим часом на зміну одного етапу змагань на інший.

В транзитних зонах кожний учасник за мінімальний відрізок часу змінює одежу і спорядження на необхідне для наступного етапу, встановлюючи рекорди з переодягання! Але суперники не сплять, і теж намагаються встановити рекорд! Тому не дивно, що біля транзитних зон збирається найбільша кількість глядачів, які голосно підтримують триатлетів!

На «Слов’янській Хвилі» таких місць два: дамба біля водосховища та центральна площа міста. Зазвичай, тут багато вболівальників, особливо, дітей та молоді.

Своїм прикладом триатлети надихають молодих людей до занять спортом, здорового способу життя.

Приходьте 2 червня 2012 року і підтримайте спортсменів на дистанції!

Фініш – це апогей усієї гонки. Неважливо, яким ти подолав дистанцію триатлону. Сам факт того, що ти таки подолав ії, робить тебе переможцем - Залізною людиною.

А завершуються наші змагання в нічному клубі «Адреналін», де відбувається нагородження, концертна програма. Де спортсмени спілкуються з організаторами і між собою, по-товариськи обговорюючи перипетії гонки.

І дивлячись на щасливі обличчя учасників, розумієш, що свято спорту вдалося, що триатлон пройшов не дарма, і що ці спортсмени обов’язково повернуться на Слов’янську Хвилю знову!

 buklet

buklet1

 

Міжнародний тріатлон "Слов'янська Хвиля" 2012

Розклад*

1 червня, п'ятниця

12:00-19:00 - реєстрація учасників змагань (нічний клуб "Адреналін");

16:00 - старт благодійного забігу "Слов*янська Миля" (Центральна площа)

17:00 - передстартовий брифінг (нічний клуб "Адреналін");

17:30-19:00 - вареник-паті з переглядом відео минулорічних змагань СХ (нічний клуб "Адреналін");

19:30 - організований перегляд маршруту вело дистанції.

2 червня, субота

7:30 - 8:40 - реєстрація екіпіровки та велосипедів в транзитних зонах Т2 (пл. Богдана Хмельницького) та Т1 (дамба Канівського водосховища, міський пляж);

9:00 - старт тріатлону "Слов'янська Хвиля - 2012" (дамба Канівського водосховища);

15:00 – квіткова церемонія нагородження абсолютних переможців та призерів СХ2012 (пл. Богдана Хмельницького).

16:00 - закриття траси змагань;

19:00 - святкова церемонія нагородження переможців та призерів тріатлону СХ-2012 (нічний клуб "Адреналін");

* Розклад попередній, можливі незначні зміни.

sue

 Детальна інформація та реєстрація

на офіційному сайті СХ

www.triathlon.com.ua

sw2011

 

logo


Comments:

Последнее обновление 17.05.12 18:23