первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Анонс: Popilna Trail 2023

 Запрошуємо всіх бажаючих в суботу 22 квітня 2023 року в селище Біляївка Лозівського району Харківської області на весняний кросовий забіг "Попільна трейл".

  Траса забігу прокладена повз витоків річки Попільна.  Якщо повезе з погодою, то познайомитесь з місцевою багнюкой. Якщо не повезе з погодою, то все одно познайомитесь з біляївською гостиністю. Яскраві враження гарантуємо

 Старт та фініш у дворі Біляївського НВК.

 

Положення

про проведення 2-го кросового забігу Попільна трейл (Popilna Trail)

1. МЕТА та ЗАВДАННЯ.

Змагання проводиться з метою популяризації та пропаганди бігу в природних умовах на відкритій місцевості, а також Популяризації та пропаганди здорового способу життя, Розвитку масового спорту і туризму у Біляївській сільській громаді, Створення умов для проявів спортивних здібностей населення, Активне знайомство з місцевістю в районі витоків річки Попільна, Підвищення екологічної свідомості та відповідального ставлення до навколишнього середовища, Залучення до культури бігу різних вікових категорій населення.

2. ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ.

Місце: Харківська область, Лозівський район, селище Біляївка.  Дата: 22 квітня 2023 року

Місце старту та фінішу: двір Біляївського НВК. Траса трейлу проходить по сел. Біляївка, с.Петрівка, с.Суданка

3. ОРГАНІЗАТОР? ЗМАГАНЬ.

Змагання проводяться Біляївським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у партнерстві зі Слобожанським спортклубом «Стаєр-Атлон», за підтримки спонсорів. Проведення змагань покладається на Оргкомітет та Суддівську колегію, затверджену КУ БЦФЗН «Спорт для всіх» та ССК «Стаєр-Атлон». Підготовку траси і організацію змагань здійснює Оргкомітет змагань. Голова Оргкомітету - Панов Є.О. Головний суддя змагань - Лишенко О.О.

4. УЧАСН?К? ЗМАГАНЬ.

До участі запрошуються всі бажаючі (чоловіки і жінки, діти), які здатні за станом здоров'я подолати дистанцію і не мають від лікарів протипоказань до фізичних навантажень. На момент старту учаснику забігу дистанції  “Popilna trail ” повинно виповнитися щонайменше 15 років. До участі у забігу “Bilyivka Fun Run” допускаються діти віком з 10 років. Для учасників у цьому забігу ОБОВ’ЯЗКОВОЮ УМОВОЮ є згода батьків, або їх законних представників на участь неповнолітнього учасника в змаганнях. Реєстрація та видача номерів учасників буде здійснюватися в день старту з 10.30 год у дворі Біляївського ліцею.

5. Д?СТАНЦІЇ.

Змагання є особистими і проводяться на дистанціях:

- 12 км - “Popilna trail 12”. Два кола по 6 км. Контрольний час 2 години 

- 6 км - “Popilna trail 6”. Одне коло.  Контрольний час 1 година 

- 2 км - “Bilyivka Fun Run”. Забіг вулицями селища Біляївка. Контрольний час 30 хв 

6. ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ.

10:30 -11:40 - Реєстрації учасників, видача номерів.

11:45 - Відкриття змагань

12:00 - Старт забігу "Bilyaivka Fun Run" 

12:30 - Старт кросового забігу "Попільна трейл" (Popilna trail) на 6 та 12 км

13:30 - Фінішний фуршет, гріль, чай, смаколики

14:30 - Нагородження переможців.

15:30 - від'їзд учасників шкільним автобусом Біляївської громади

 

7. НАГОРОДЖЕННЯ.

В забігі “Bilyivka Fun Run” переможці та призери не визначаються. Абсолютні переможці та призери забігів «Popilna trail» 6 та 12 км визначаються за найменшим часом, затраченим на подолання дистанції. Пам'ятними дипломами та призами нагороджуються учасники обох дистанцій «Popilna trail», які посіли 1-3 місця, у чоловіків і жінок. 

Кожен учасник забігу на фініші отримує пам'ятний подарунок, харчування, чай. 

8. ФІНАНСУВАННЯ.

Фінансування змагань здійснюється шляхом кооперування коштів КУ БЦФЗН «Спорт для всіх», Слобожанського СК «Стаєр-Атлон», спонсорів та інших надходжень.

9. РЕЄСТРАЦІЯ І СТАРТОВ?Й ВНЕСОК.

Реєстрація та видача стартових номерів буде проводиться на місці проведення заходу з 10:30 і закінчиться за 10 хвилин до старту.

Електрона реєстрація буде відбуватись через сайт змагань. Стартового внеску немає

10. УМОВ? ПРОВЕДЕННЯ.

 Змагання відбудуться в будь-яку погоду. Траса маркується фарбою, стрічкою. Про особливості маркування траси учасникам буде розказано на передстартовому брифінгу. Мапа всіх трас буде вивішено у стартовому містечку. Стартовий номер повинен бути закріплений на верхньому одязі таким чином, щоб його було видно повністю. Учасникам гонки необхідно дотримуватися всіх вказівок суддівської бригади і контролерів на дистанції, Правил дорожнього руху. Недотримання цієї умови веде до автоматичної дискваліфікації учасника. Учасники не заперечують, що їх особисті дані (прізвище, ім'я, дата народження та стать) будуть публічно оприлюднені в переліках учасників та в протоколах з результатами, а фото та відеоматеріали з їх зображеннями можуть бути використані організаторами для поширення інформації про змагання в будь-яких ЗМІ.

11. БЕЗПЕКА УЧАСН?КІВ.

Участь в заході є потенційно травмонебезпечним. Учасник допускається до старту при наявності особистого підпису в карткі учасника яка підтверджує, що він ознайомлений з цим Положенням і несе персональну відповідальність за своє здоров'я, за свою підготовку до змагань і не має медичних протипоказань. Неповнолітні учасники допускаються до старту тільки з письмової згоди одного з батьків, або офіційного опікуна, який буде особисто присутнім під час змагань. Щоб уникнути випадків травматизму учасники повинні в обов'язковому порядку дотримуватися вказівок суддів і контролерів на дистанції, дотримуватися Правил дорожнього руху. Кожен учасник заходу зобов'язаний дотримуватися карантинних вимог, що будуть актуальні на дату проведення заходу.

 

Стартовий протокол Popilna Trail 2023

Оновлено 22.04.2023 о 07:00

 

Номер Прізвище / Surname Ім'я / Name Стать / Gender Рік народження / Birth year Населений пункт / City Дистанція / Distance
  Розумна Наталія Woman 1993 Первомайський 12 км
  Німко Софія Woman 2009 місто Первомайський 12 км
  Саланевич Тимофій Man 2009 Первомайский 12 км
  Третьякова Вероника Woman 2009 Первомайский 12 км
  Лишенко Олександр Man 1976 Добродар (Первомайський) 12 км 
  Долгіх Яна Woman 2007 Первомайський 12 км 
  Богомолов Родіон Man 2010 Первомайськ 12 км 
  Пасічник Арсен Man 2007 Первомайський 12 км 
  Сєдих Кирило Man 1999 Первомайський 12 км 
  Сєдих Дмитро Man 2006 М. Первомайський 12 км 
             
  Біліченко Вікторія Woman 2014 Первомайський 6 км
  Шихова Любов Woman 1979 Первомайський,харківська область 6 км
  Розумний Гліб Man 2014 Первомайський 6 км 
  Розумний Юрій Man 1984 Первомайський 6 км 
  Шихова Мішель Woman 2010 Первомайський 6 км 
  Чесниченко Кіра Woman 2010 Первомайський 6 км 
  Балаєва Васіліса Woman 2011 Первомайський 6 км 
  Долгіх Яна Woman 1978 Первомайський 6 км 
  Чорна Маргарита Woman 2013 Первомайський 6 км 
  Біліченко Ярослав Man 2013 Первомайський 6 км 
             
             

 

Як це було минулого разу >> Popilna Trail 2021

Організатори та Партнери

 

Comments:

Последнее обновление 22.04.23 06:09