первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Кілометри Перемоги 2016

       Оце значіт як завжди в цьому році проводили, вже кажись в сьоме, пробіг в Борках. Хто був вже там тому розказувати ні про шо, самі бачіли, а от тим кого небуло  повідаю я цікаву розповідь про Товстячка.

-          Наша розповідь про Товстячка

-          Про маленького, неслухняного

-          Як спіткала малого біда

-          Вже не жвавого не рум*яного

-          В темнім лісі багато пригод

-          Птахи – равлики, скунси олені

-          Та чьомусь потягнуло його – зв*язатися з Первомайцями

 

От давним давно попав Юрік в секту «Сведетелей Панова» під назвою Стайер Атлон, та не просто попав а й почав розносити цю спортивну заразу по світу, почавши з Борок ( мене там і завербували). І з кожним роком адептів ставало все більше й більше. Та в чому секрет ? А секрет простий – зроби учасникам свято!!! ( на замітку плаксам сіськокачатєлям і їхнім покровителям )

 В цьому році, на мою думку, був кращій пробіг з всих ( ну звичайно ж, еволюціонуєм ятіть його в печінку) як для організаторів так і для учасників.  З боку оргів була злажена робота, я і побігати встиг, і відпочіти і потеревенити з учасниками (шо минулі роки не завжди виходило). А для учасників традиційна польова каша, морозиво, булочки та напої, подарунки від спонсорів та лотерея. Недивно шо в цьому році була реккордна кількість учасників. Значіть все не дарма.

 

Та про пробіг та свої враження. Недовга питка їзди з Машой в електричці і нас зустрічає моя мала батьківщина – борковщіна. До початку змагань ще багато часу, передаю цінний груз спеціально обученій бабусі й топаєм займати бойові пости. Аліна з Настьой на раєстрацію, я з Пановим переходим під керівництво верховного головнокомандувача Толстого. Поржали з баннера написаного на борковському діалекті, після Толстий помчав знімати докази, та все ж від камери Панова не скриється нічього. 

 

Поки теревенив з нашими кашоварами Олегом Іваничем і Леной мало не пропустив дитячій старт. А таке пропускати не можна. Де ше можна побачіти такі щірі переживання на старті та радість на фініші як не на дитячіх обличчях. Їм в цьому році довелося подолати 1км. І таки подолали! Навіть самі маленькі.

 

Та зразу за дітьми виходим на старт дорослі на 2.5км та на 5км.  Прикро що дорослих було набагато меньше ніж дітей.  На встарті багато сімейнох пар, так так я й про себе з дружиною теж кажу. А злий Асісєіч ще своїх маленький кіборгів з дитячього старту 1км ще й на 2.5 виставив. Бідні діти, їм би шашлик кушать дома, так тут тренер покою не дає ні собі ні людям. Доречі а відгадайте хто виграв??? Був би в мене такий тренер еееех …..

 

Під гучні крики ура стартуєм. Трасса пробіга знайома, проста й легенька. Два кола на п*ятірочку пролітають легко й хорошо, під час бігу підтримую друзів, кричу Асісєічу шо він біжить як бабушка і шо я його зараз дожену ( ну треба ж якось мотивувати, а то розслабеться, а так тікатиме й хоч трохи напряжеться), вітаю оплесками зустрічних, один Матюха ломить нічього не бачучі, мабудь Настя шось пообітсяла.

Ах да Настюха, доречі , поки я розслабляв булки мене мало не догнала. Оце срамота була б. Не знаю як налякав Толстий Сумцову – Розумну та вона летіла як вітер, як в кращі роки своєї бвговаї юності. Ось що зумба фітнес з людьми робить. А ось і моя Аліна біжить. Дивно та в очах немає бажання мене задушити за те що заставив бігти. Любе мене от і терпе такого противного. Панов з Кольой як завжди вічні суперники, ще й Гена в їх ряди затесався. Трохи позаду мама одного з Асісєіча монстрів Олена Блохіна біжить а в очах чітаються мрії про марафон. Мабудь в цьому році все ж рішиться стартонуть на 42.195, ну половинку то 100% пробіжить. Так же ???

 

Та ось мою увагу приковують лідери, і на мій подив бачу нове обличча. Хто ??? Звідки??? Після фініша познайомався, поспілкувався. Вітя оказується з Тарановки. Перший Тарановський бігун якого я знаю. Та мабудь це взагалі перший бігун в історії з Тарановки. Та ще з яким результатом фінішував 19-46  на п*ятірці!!!!! Молодець !

 

Після фініша традиційна смачнюща каша, морозиво, живчік, водичка, булочки. Ех все те що потрібно молодому ростущому організму після бігу.

 

На жаль байкери в цьому році запізнились на старт, та все ж молодці що приїхали. Моя любима дружина була на сьомому небі від щаста коли покаталась на мотоциклі.

 

Перед нагородженням Настя заспівала нам « Чьорнобривці» і почалось саме приємне – нагородження учасників. Сім*я Матющенків на подіумі з медалями, ех пишаюсь вами. Молодці !!! Наступного року Андрюха все ж таки Асісєіча обігнати повинен а Настя – Наташу. І ті кому не вистачіло сил перемогти без подарунків теж не залишились. Так як після нагородження була лотерея з подарунками від спонсорів.

 

Про спонсорів доречі. Допомогли проведенню Борковського пробігу

Змиев Транс

Григ ЛТД

Предприниматели п.Борки

ТМ "Живчик"

Хладопром

Терра

КПФ "Рома"

 

Мені дуже сподобалось, отримав неймовірне задоволення як від участі так і від того що зміг хоч чимось допомогти в проведенні. Доречі я там обітсяв провести паралелі між змаганнями які проводяться для людей та змаганнями для галочки.  На Кілометрах Перемоги не було стартового внеску це по перше. Що в свою чергу розширює коло потенційних учасників спортивного заходу, на відміну від…. По друге переможці окрім сувенірної продукції з логотипом змаганнь отримали хоч незначні та все ж матеріальні поподарунки. Я вже не кажу про солодкі подарунки від Хладопрому, та РОМ? – які отримали всі учасники, та смачнющої каши звареної з Терровскої крупи та Борковських індюків – якою поласували всі бажаючі як спортсмени так і вболівальники. Повторюсь ще раз – зроби учасникам свято і вони будуть щасливі. Нажаль на деяких змаганнях люди цього не розуміють та в погоні за грошима не звертають увагу на учасників.

 

Та на щастя це не про Бірківський пробіг. Веселий дотошний Товстячьок як завжди був на висоті і зміг все організувати «как в лутших домах лондона и парижу» . Так що Юріку респект. 

Отчет RomTi

iПротокол

Фото альбом

Comments:

Последнее обновление 11.05.16 23:05  

Комментарии 

 
+5 #1 Толстый 12.05.2016 09:02
 
 
+4 #2 Елена 13.05.2016 00:17
Спасибо деду за победу, а организаторам Борковского пробега за радушный прием, теплую атмосферу праздника и угощения.Хочу заметить,что вкуснейшая каша перекрыла все затраченные калории и пробег надо было повторить :-) Окружить участников забега заботой и вниманием организаторам удалось,здесь в цене и стар,и млад.Колоссальная поддержка на дистанции, спасибо за ваши ладошки и юмор, оценила.Статья и фото потрясающие.Юра,ты правильно заметил, марафон пробежать только в мечтах;гордимся теми кто уже это сделал и монстрами Асисееча.
 
 
+3 #3 IP 13.05.2016 08:49
Наконец-то и меня признали сектантом, осталось только причислить к лику святых)))
"Километры Победы" - полезное для души и тела мероприятие. Рекомендовано Минздравом к употреблению в любой дозе. Организаторам и меценатам респект и уважуха за достойный праздник.
Карась, насчет взноса ты не прав. Бесплатный сыр бывает только сам знаешь где. Если в борковской мышеловке сейчас лежит огромный кусок бесплатного сыра, то это лишь благодаря Толстому. А его предприимчивую натуру ты знаешь :-) ;-)
 
 
+3 #4 Карась 13.05.2016 09:38
Та я то розумію що безкоштовнинй сир в мишеловкі. Я говорю що перше що треба в організації так це зробити свято всим учасникам. Яким образом й за чій рахунок справа друга. Я як і більшість учасників готові платити за це. Та дратує коли орги з баснословними взносами та ще й плюс з спонсорами та допомогою міськ адміністрації устраюють "колхозну дискотеку" ще й слюной брижжут коли не посилаєш вау-імпульсів а називаєш речі своїми іменами. От Толстий в очередний раз доказав що при бажанні можна зробити все. Респект Юріка предпріімчевост і.
 
 
+4 #5 Красовелло 13.05.2016 11:23
Не пойму вобще, чему вы все радуетесь. Такого неуважительного отношения к участникам я не припомню. Хотел поесть каши, так там кусмяки мяса такие, что в рот не влазили. Чуть не получилось "по усам текло, а в рот не попало" Беспредельщики, одним словом. :-*
 
 
+4 #6 IP 13.05.2016 12:03
Цитирую Красовелло:
Не пойму вобще, чему вы все радуетесь. Такого неуважительного отношения к участникам я не припомню. Хотел поесть каши, так там кусмяки мяса такие, что в рот не влазили. Чуть не получилось "по усам текло, а в рот не попало" Беспредельщики, одним словом. :-*

Меня еще возмутило, что мясо в каше было без костей. Хотел коту домой прихватить подарок - а нечего было :-|