первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Залізякокачательні змагання

Вагітним хомячкам, дітям та вчитилям укр мови чітати данну статтю заборонено !!!

Так як буду повіствувати на борковском діалекті не зовсім зрозуміло про що з вживанням сюсі-пусінських зворотів.

Тим хто мене не знає чітати буде противно й не цікаво.  І да стаття жарт так шо не обіжайтесь коль шо.

   Так от значіться по осені як завжди лінь мені стає бігать й достаю з гаража штангу, правдами не правдами уговорив Аліну заволокти її в дім. Пообітсяв що вона буде лежати в уголочку й нікому не мішатиме. Ну звичайно ж обманув. Так як за штангой в дім переїхали жити ще й гирі стойка лежак гантелі і ще якийсь хлам. Надивився в Матюхи турнік в квартирі, вирішив собі такий зробить. Пильнув півдюймову трубу, варнув до 45 уголка, і вуаля турніччьок готовий. Анкера? Які нахрен анкера, тільки хард кор, дванадцята арматура в стіну і його хнерен отламаєш. Ну і понеслась.

Дома всі розмови тільки про сісі-жим станову ну і про їжу. Доречі пауерліфтинг для мене це сімейний спорт. Чому? Бо наче й потренувався й з доцьой погрався й дружину помучав становой тягой, всі довольні всим добре. Це вам не десятку бігать по полям одному. А тут і фільмец завтикать можна в перервах між підходами й з Машой на плечах погарцювать по хаті. Не спорт а чудо.

Даже Асісєіча бігові чари якими він скував Матюху розрушились. І кожен їхній приїзд в гості супроводжується сіськокачательством. Даже гирі собі купив сам тренується і Настю заставляє ривок робити.

  Та про змагання. Оце буває бігаєм з Пановим потрохи. Ну і звичайно ж мозг штангой я йому теж засрав. Та так шо він найшов на просторах фейсбуку змагання з пауерліфтингу й дав направлений пендаль під зад в напрямку 4 школи первомайська. Лише б я відчепився. Ну а шо «где наша не пропадала» зараз як покажусь, та ще й з бородою, всих  суперників раз розлякаю.

Попаривши по телефону мозг Льохі й Олі Індиковим поняв що від мене треба шоб поучаствувать, нащедрував у Матюхи гетри, в Вадоса Найденка бинти на руки а в Сашка Василенка пояс я був готовий.

  Раненько поїхали на реєстрацію та зважування, заплатив стартовий взнос й полетів до свого «духовного наставника» Асісєіча, він зустрів мене в костюмі врача травматолога (чесно, в синьом таком), почув пару сакральних фраз, так сказать напутственних слов з розряда не опозорь мене Карась а то крос з собою заставлю бігти я полетів вже участвувать. Ах да з своєю штангою мозги запарив я не тільки домашнім а й на роботі всих задовбав сіськокачательством.

Так шо вболівалькиків в мене було багато. Даже Ромака рижий лінивець прийшов підтримати бившого колегу, за шо йому спасибі. А залізна сім*я Матющенків так взагалі витримала всю цю нудотіну до кінця. Толстого  на довго не вистачіло й він помчав жарить шашлик. Глеб з Наташой помахали бородатим дядькам пока пока й разом Юріком теж умчались до Асісєіча на дачу.

     На реєстрації зустрів борковчан Вадосика Найденка, Сашку Василенка й Серьогу Рябоконя, поспілкувавшись з ними й побачівши які сіськи в Вадоса я поняв шо тренуватись треба більше. А узнавши що станову всі вони за 200 тянуть я окончательно зрозумів шо я ще мальчік в коротких штанішках порівняно з ними.

    

Ну і полетіли змагання, ех динамічно то як, швиденько, зреліщно, заснуть можна. Твою ж мать я був в ваговій до 105кг, й чекав поки 83 отприсідають, пожмуть, потянуть, нагорордять. Доречі Сашко Васіленко в 83 ваговій виграв. Потім 93 отприсідали, й запускають нас. Я то вперше участвую в троєборіі так сказать, не думав шо все так примітивно до ідіотизму прям таки.  Ну і накосячив звичайно.

Визивають на присідання, підійшов взяв штангу, сів – встав поставив штангу. Вєс не защітан. Якого хрена. Оказується все треба робити по командам.

Знімать, сідать ставить все по команді, як в армії. Ех споминається як в учебкі пісять даже ходили строєм. Хорошо що хоть пісні стройові не співають ліфтери. Вобщім накосячів я, та все ж другу спробу защітали. Вадос доречі поставив рекорд області в присіданні 252кг в ваговій до 93 !!!  Монстр !!!

Серьога Рябоконь КМСа виконав. От що значіть Борковчани. Це вам не тощі Первомайці. Борковські богатирі вирощені на натуральних курях JЯ навіть оце вчьора бройлера набрав шоб сісі так як в них росли. Закину нафік первомайську овсянку, згадаю свою борковську молодость. Потім жали. Я теж трохи набокопорив з командами, та все ж свої 140 пожав й їх зарахували. І улюблена вправа станова тяга. Чому улюблена? Бо команд нема. Просто підійшов, підняв опустив, красота. В третьому підході думав 170 тянуть, Аліна уговорила на 175, реально треба було 190 бо занюхнувши нашатиріка я й злякатись не успів як штангу підняв.

Ну наче все про змагання. Після пішли з Аліной Настьой і матюхой в кафейку піцу й суши кушать. Та розповідь не закінчується. Мораль то в сказочці должна бути. Качайтесь бо ми того варті не прокатіт. Так я вам розпишу.

Насправді хороший вид фізичної активності, до спорту не дотягуєм. Чому??? Ну по перше нормативи нормальні введіть. Я такої концентрації майстрів спорту на квадратний метр в жодному другому виді не бачів. За все своє бігове життя знаю тільки одного майстра спорту з марафону – Грімайло. А по пауерліфтингу десяток так точно.

Хто рік прокажається так дивись вже кадидат. Дивлюсь на себе дрища тощого й на нормативи й розумію що до КМС якщо трохи напрягтись недалеко (я то зовсім не напрягаючись тренуюсь, ще й жру шо не попадя й коли хочу), а от вибігти половинку з час ноль восім так це вже фантастика нереальна, чі десятку пролупасить за тридцять хвилин. Твою ж в кочерижку по 3хв-км дубасить на КМС треба. Як тут не обідно стане.

Та я думаю спорт новий, постійно еволюціонує, й буде все добре. Так шо качайтесь хлопці й дівчата .  Ну і як же не накакать на організкацію. Я може зовсім зажрався на своїх тріатлонах дуатлонах та за який хрен я 150грн стартового взноса заплатив? За гамняно оформлений зал з двома баннерами, за хреново настроєну апаратуру й фуфловий мікрофон. Чесно? Я нічьогісєньоко ме міг розібрати що казав суддя, чі диктор чі хто вони там.

Ладно я згоден заплатити стартовий й нічього не отримати, та Сашко Васіленко в 83ваговій був перший і його нагородили грамотой і копєішной медаллю. Да да переможця. Вадос казав шо десь 160 учасників було. Множим, ділим вичітаєм. Блін зробіть наступного року стартовий 200, 300 та дайте мені сувенірну продукцію з змагань. Не знаю як хто а я хочу позетивних емоцій й почуття свята а не совководрочерськой атмосфери яка була. Вибачаюсь за мій французький та мої слова можуть підтердити як учасники так і вболівальники. Толстий там обітсяв каки добавить. Жду коментів від нього.

 Ну а в підсумку шо маємо. Мені в цілому сподобалось. Качаться буду продовжувать, на змагання по пауерліфтингу їздити теж буду. Так шо орги бійтеся злий троляка Карась від вас не відчепиться.Моїм принцесам Маші й Аліні спасибі за підтримку й за те шо вірили в папу. Борковчанам й Васелісі спасибі за підтримку й допомогу.

Матюха, Настя, Толстий, Сумцова, Ромка й Асісєіч спасибі за підтримку. Дуже приємно було, без вас я б точно стільки не пожав не потянув. Ну і оргам теж спасибі. Хоть косяки є та все ж спасибі за змагання. Буду і надалі вас підтримувати своєю участтю.

ПС – статтю хотів назвати "Сіськокачательні змагання"

Comments:

Последнее обновление 06.05.16 09:27  

Комментарии 

 
+3 #1 Красовелло 06.05.2016 20:38
В твоем духе, Карась, просидеть выступления нескольких категорий и не вдуплить к своему выходу, что выполнять упражнения по команде надо.
В следующем году, специально для таких как ты недовольных оформлением зала выделю с пол сотни разноцветных шариков надувных. Ты только начни уже взрослые веса поднимать к этому времени.
 
 
+3 #2 Толстый 06.05.2016 22:37
Карась ты в своем репертуаре, не дня без косяков!!)) Организация нудная и не продуманная, для участников нет нет не расписания нут не чиго, а стартовый взнос зашкаливает как для такого класса соревнований, бюджет если не глупый можно посчитать 24000!!! Плюс спонсоры!!! Приезжайте в Борки где стартовый взнос полностью отсутствует и ощутите разницу!!
 
 
+2 #3 Дуба 07.05.2016 07:46
У толстого коментар в дусі статті)))
 
 
+2 #4 виталий 07.05.2016 09:59
Где протоколы можно посмотреть?
 
 
+1 #5 Красовелло 07.05.2016 13:01
Карась, протоколы давай! Ты че, их не напечатал?