первомайський харківська область

Первомайський Харківська область

Осінні змагання. Кросфіт та Жихорь трейл.

Треба трохи фотозвітом повідомити суспільству про наші спортивні заходи останнього тижня. Тем більше, що мова про вже традиційні змагання. Кросфіт, до речі, проводили вже десятий раз. То біш, десятий рік поспіль.
Трейл Жихорь четвертий, по два на рік. Не багато, але в теперішніх умовах це безцінно. Бо бігових змагань в області з гулькін ніс - майже немає. Тому, не просто чекаємо на зміни, а намагаємось посильно прискорювати процес. Кожен старт збирав донати на допомогу ЗСУ.
За кросфіт можу відчитатися. Зібрали 3000 грн на закупівлю полотна для плетіння маскувальних сіток. Всім хто долучився подяка. Нашим воїнам ще більша за можливість змагатися.

 

Другий рік на кросфіті є категорія учасників до 10 років. По обличчях видно що не дуже лайтовий підбір вправ отримали. Треба теж знатно орбайтен щоб дістатися фінішу.

Ця малеча ще шнурки іноді не вміє зав'язувати, але вже вміє робити багато разів бурпі. Знайомиться з новим для себе видом, щоб ставши дорослішим перейти в більш серйозну лігу. На своєму рівні теж визнавали кращих. В свою чергу, кращі отримували подарунки від нашого традиційного спонсора компанії Терра. В подарунковий набір входила найкраща для здоров'я їжа.




Багато з тих хто викладався сьогодні по повній програмі, теж були пупсами колись.


Завжди запрошую до участі всіх, не завжди хтось наважується зі сторони. Цього разу було трохи веселіше. Підтягнулися двоє вільних борців (один з котрих навіть виграв), та приїхала невеличка команда з м.Люботин. З незнайомцями завжди веселіше змагатися, бо не розумієш чого від них очікувати.
Насправді, очікували достойної конкуренції, і вони нам її дали. Дякуємо за мотивацію.


По дорослим знов було не густо. У чоловіків п'ятеро атлетів, з них двоє гостей. У жінок зовсім дві учасниці. Місцева надія спорту Надія, та невгамовна Олена з Люботина. Ці дами завжди за любий двіж, тому можуть носити почесне звання кращих кросфітерок своїх громад.

Загалом, нас було 44 учасника. І кожний виконав всю програму. Звичайно, були пролити літри поту, потім відчуті всі принади крепатури, але воно того варто. Бо життя без спорту і змагань точно нудніше.

Протокол

Фото альбом

 

У трейла Жихорь є особливості заради котрих ми постійно беремо участь. Майже кожного разу нова траса і вона завжди в гарному сосновому бору. Ще там завжди багато піску, який робить біг цікавішим та більш витривалим. А ще, трейл проходить два рази на рік і завжди в теплу сонячну погоду. Впевнений, останнє теж забаганка організаторів.


Ну і позмагатися з невідомими суперниками коштує окремого бонуса. Бо разбірки між собою у нас доволі передбачені. А тут присутній ефект несподіванки.
Дистанції пропонують не дуже великі. Дітям 1 та 2 км, дорослим 5 км. Перебирати ногами приходиться дуже швидко, бо все проходить за лічені хвилини.


Чого скромничати, призові місця з Жихоря більшістю ми теж з собою увозимо. Бо тренуємось добре. Хоча головне, перевірити свої здібності на новій трасі. Бо такого рельєфу у нас і близько немає.
Є багато грунтових доріг з тривалими та крутими підйомами та спусками, є маршрути з гарними краєвидами та плоским рельєфом, а вот лісу немає. Хто ним бігав знає, який це окремий кайф.


Вже чекаємо на п'ятий забіг, навесні. Якщо біг ваше хобі, Жихорь зробить його яскравішим. Беріть участь.

Фото альбом

Comments:

Последнее обновление 16.10.24 23:47  

Ми в Strava

Наші Партнери