первомайский харьковская область

Первомайский Харьковская область

Поїхали у велотур по фортецях TOURdeFORT + реєстрація

Друзяки-веломандрівники!

Залишився місяць до старту цьогорічного велотуру по фортецях Слобожанщини TourDeFort, та ми готові розпочати реєстрацію учасників. Через карантин та всі негаразди були великі сумніви щодо проведення велотуру, але вважаємо що промоція здорового способу життя на відкритому повітрі це завжди важливо. Зберігаймо спокій та дистанцію!
Вже традиційно ми пропонуємо учасникам два маршрута. Старт обох маршрутів 25 липня 2020 року о 10.00 з міста Первомайський від площі біля ПК Хімік.
Увага! Основний маршрут ~ 200 км, дводенний, з ночівлею на березі Сіверського Донця, для справжніх поцінювачив пригод та довгих поїздок на роверах. Щоденний километраж, 80-100 км.
В перший день ми відвідаємо 5 фортець Української оборонної лінії - Олексіївську, Михайлівську, Слобідську, Тамбовську та Петрівську. Дві останні ми ще ніколи не відвідували з вами в рамках подорожей TourDeFort!
Цей напрямок дозволить багатьом з вас, хто вже приймав участь в наших велотурах зібрати до колекції відвідування всіх фортець, що збереглися на просторах Слобожанщини.
Чудова нагода здійснити дотик до історії та гарно провести час!
Ввечері першого дня вас очікує бівак на березі Сіверського Донця, козацький куліш, гостиння ватра та дружнє спілкування з однодумцями.
З ранку другого дня ми складаємо намети збираємо речі, та їдемо в зворотню подорож ішним шляхом. Наш маршрут пройде с заїздом на Крейдяну скелю та Балаклійський каньон, що біля села Протопоповка, потім до не менш цікавого крейдяного карьєру біля с. Мілова.
Далі наш шлях прямуватиме до с. Верхній Бішкин де ми скористаємось нагодою відвідати місцевий краєзнавчий музей, та поспілкуватись з ". Згодом ми вирушаємо до м. Первомайский - кінцева зупинка нашого дводенного маршруту.
Кожному учаснику потрібно мати: справний велосипед з мінімальним ремонтним комплектом; палатку, спальник, каремат, особисті речі для бівака, флягу для води.
Всі учасники гарантовано отримують: супрводження протягом всієї дистанції, доставку особистих речей, пункти живлення, вечерю та сніданок, технічну підтримку, набір брендованих сувенірів та оригінальний сертіфікат про проходження велотуру.
Реєстраційний збір 500 грн - до 13 липня, 700 грн - до 20 липня включно.
 
Також залишається доступним короткий маршрут 40 км. Ми завітаємо з вами до Олексіївської фортеці, с. Олексіївка та Зеленівка, проїдемо вздовж Берецького водосховища, на зворотньому шляху відвідаємо Мавринський парк біля однойменного ставу та мальовничими стежками села Сиваш повернемось до міста Первомайський.
Кожен зареєстрований учасник
гарантовано отримає сувенір, сертифікат про проходження дистанції короткого велотуру та флайер для участі в розиграшу призів, що відбудеться ввечері біля ПК Хімік.
Реєстраційний збір - 100 грн. Реєстрація закривається - 20 липня 2020 року.
 
 

Comments:

Последнее обновление 03.07.20 11:02